Fadhlina's Own (:
FADHLINA (:
21 April 2011 | 5:51 PM | 0 comments

alahai , asal gambar aku kat atas ni nampakk kecik jek ?
nampak macam budak budak kan ? -,-
tapi ade orang kate , gambar tuh , COMEL .
hahaha , nampak beno nipunyeee orang yang cakap tuhh .
tapi , betul kew comell erk? errrrrr . . .
*kembang sikit ^^
ehh ! aku bukan bangge okee !
harap maklum !

takpe takpe , kite tengok gambar yang laen pulakk (:


haaa ! gambar ni , ape pulakk comment kalian ?
ade orang cakap , gambar ni macam ratu air dutch lady laa .
model laa . haissshh ! macam macam laa kalian ni .
yang tak bole blahh nye , ade jugak orang kate , macam model iklan ubat gigi !
hahaha , shengall . cannot go -,-
whatever laa !

next . . . . .


yesssss ! i love this picture (:
and miss that momentt ♥ haha (:
nak bace tak story pasal moment yangg aku rindu sangat tuhhhhhh ? haha (:
oke okee , sila click di sini yaaa , tengss (:

ehh ! ape function aku letak gambar gambar ni sume ?
haha , actually , errr .
aku pon tak tahu laaa , hee . tak dew point lagi nak type entry baru .
tengahh bosan ni , aku follow jek kate sayanggg aku (:
capital B : " kalau bosan pegi laa type type pape sane "
hahaha , so , bedall jek laa ea (:

tengs for reading , hahahaha :D ♥


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google