Fadhlina's Own (:
sayaaa bahagiaa bersamee kengkawan ^.^
15 February 2011 | 8:07 PM | 0 comments
permulaan bagi sebuah ceritaa . . . . ( karangan )
pada pagi yang indah , air yang sejuk , terasee nyaman sangat pagi ini .
aku bersiap siap untuk berarak menyambut Maulidur Rasul .
memakai baju kurung , selendang hijau , beg hitam .
( poyoo gilee ayat akuu =.= )

haha , ayat aku skemaa bolee . cm ni sbnrnyee .
aku dengan kengkawan daa get ready nak gi berarak nii . time tengah semangat ni . lepass nampak capital B aku berpakaian baju melayu , waahh ! kacak sungguh beliau ! haha :P

after kami semua pergi berkumpul ke , ape erk namenyew tuh ? depan bangunan PPD , ade dengar ceramah . aduhh ! rajin pulakk aku nak dengar ceramah segalee bagai ni , haha !
so , aku dengan kengkawan pon , pegi laa mencekik , perot masing masing daa kebuloq gilee .
apee lagi , daa alang alang camera Sony si iqa darla ni ade , jadi arh photographer sebentar , haha .
model nyew kengkawan aku . bukan senang aku dapat pegang camera tuhh , hahaha ^.^

then , after mencekik , snap sane , snap sini , kami bersama sama bodyguard kengkawan capital B , bergerak ke Dataran Cahaya namenyee . haha , photoshoot lgii .
aww aww . sayee sukee sgt . bukan selalu dapat ambik gambar dengan sayangg aku tuhh , haha .

wait . . . . . . .

- - - - - - - - -

 - - - -- - - - - -

LOADING . . . . . .

- - - - - - - - -

 - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - 

- - - - - - - - - -

 


( kami berlima *termasok photographer nye gilee lensaa ^.^ )

( atiqah abdullah bersamaa fadhli )

( atiqah borhan bersama fadhli )

and and and last one . . . . 

- - - - - - - - - - 

- - - - - - - - -  - -

- - - - - - - - - -



( sayee bersama capital B ! )

weewiittt <3 hahahaha . aku akan ketawee seorang diri bilee tengok ini gambar . haha .
aku sayanggggggggg my capital B ! hahaha .

oke oke ! afterr photoshoot segalee bagai ni , kami semuee pon bergerak laa untuk pulang ke rumahh .
hahaha , kesiann capital B , panass yew sayangg , jalan kaki ?? haha .
hambek kau ! rasee kan macam manee aku jalan kaki selamee ni , haha .
takpew laa sayangg , aku ade kat sebelah kau kan mase balekk tadii .
kite panass same same , sejuk same same . suke duke bersamee . 
hahahaha *ayat tak bole pergiii ! ^.^

so , aggap laa , ini kenangan kitee bersamee .
aku sayangg kau ! kih3 !
btw , tengss for ataka momoko dan iqa darla  keranee sudi menemani sayee tadii ^.^
dan , tidak lupe jugee kepade capital B , keranee sudi bergambar dengan sayeee , hahaha :P
i love you . 143 . wo ai ni . te amo <3 <3 <3


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google