Fadhlina's Own (:
Senyuman tidak semestinye sedang Gembira :')
15 December 2011 | 5:25 PM | 0 comments
( senyuman tak bermaksud gembira )

Yaa kebahagian yang aku ingin kecapi dari dulu lagi , telah aku dapat , telah aku genggam sekarang !
Tapi , tak tahu sampai bile boleh bertahan , tak tahu sampai bile bole kekal dalam tangan aku !
Yaa semue orang ade hak untuk bahagie , dan begitu jugak aku .
Tak , bukan ape , kenape ayat aku skema gileeee ni ? Ayat je lebih kau ni Fadhlina -.-"

Oke sambung . Semue orang mesti ade problem kan ? Haa kan ? Bohong la kalau korang kate tak de , toksah nak membongakkkk :)
Actually aku pon tak tahu nak tulis ape ni sebenarnye , hahaha xD
Gambar kat atas tu pon tak de function actually -.-"

Oke , just nak bagitahu disini , nak share dengan kengkawan , yang kite ade hak untuk hidup bahagie .
Tak kire dengan sesiape pon :)
Kite ade hati dan perasaan kan ? Bukan nye patong yang tak de hati dan perasaan tu -.-"

That's all for today xD (tak de modal lagi nak taip ape)

" You and I are meant to be . I'm the one for you , you're the one for me . You love me more and more , and my love grows up with you "

Thanks give me your love ♥


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google