Fadhlina's Own (:
no title -,-
02 April 2011 | 9:30 PM | 0 comments
* ponteng timee :D

jangan lah tiru gaya aku yang suke ponteng kelas ini yaa .
perbuatan ini salah disisi undang-undang sekolah , hahaha ^^

aku ponteng ada sebab kod ,
sebab nye stress dudok dalam kelass , nak ambik angin kat luar , lagi lagi belakang surau , haha :D
memandai jekk aku ni -,-

actually , akhir akhir ni , aku tersangat laa tertekan .
dengan pelajaran satu , tambah tambah lagi problem dengan capital B !
grrr tak suke laa , taw tak ! -,-

but sokeyy fadhlina , hidup cuma sekali , so , kite ENJOYYYYYYYYY !!!
hahahaha ^^,


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google