Fadhlina's Own (:
migrain -,-
25 April 2011 | 7:45 PM | 0 comments
MID YEAR EXAM !
9. Mei. 2011 (maybe)


oh no ! kenape cepat sangat mase berlalu ? aku rase macam baru semalam habes jawab ujian 1 -,-
how ?? macam mane aku nak jawab exam if satu ape pon subjek science tulen aku tak paham !
plus addmath nye lagi . akaun ??!! tak payah cakap laa , memang aku tak paham langsung -,-

sumpah ! niat hati memang nak struggle untok exam nih ! tapi~~
haisshh , kenape laa diri aku nih terlalu malas nak bukak buku ? -,-
anyone can help me ?? help me pleasee~~ i'm begging youuu :'(

if cakap dengan ayah aku tuh , kene ceramah pulak nanti , kate , suroh bace buku segale bagai , oke ! serius aku malas bace !

if cakap dengan mak aku pasal aku tak paham subjek science nih , konfem mak cakap :
" itu lah kau , mak suroh belaja , bukan sms jek , facebook laa ! kalau mak tahu keputusan pekse pertengahan tahun kau kali nih terok , mak rampas henset kau ! tengok laa ! "
oh tidak ! itu satu hal .

if cakap dengan kakak aku ? hm , tak kan akak tak paham lina kod kak ? lina memang nak study hard , eh bukan ! study smart . tapi , macam tak dew feeling laa :P
betol , tak tipu !

last ! if cakap dengan abang aku pulak !
errr~ elak dia mengamok jek kan !
" kau punye pekse , tanye aku kenape pulak ?!! jawab la sendiri ! "

tidakkkk !! bolehh migrain aku macam nih ! :'(
oke ! no facebook-ing ! no text-ing ! pluss no blog-ing ! -,-
maybe aku bolehh kod away from facebook and blogger . but henset !!
no no noo ! henset wajib kat tangan aku :D

relaxxx Fadhlina~ cool , chill (:
takpayah pening pening keyy . kau cube semampu yang bolehh , oke ?
macam takbiase pulak dapat lower mark nih , haha ^^
calm down sudaa~~

capital B : if aku tak text kau kew ape , jangan kate aku lupe kau laa , ape laa ea ?
maybe aku tengah study kod time tuhh (:
kau paham aku kan ? oke thankss ♥ (:


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google