Fadhlina's Own (:
| Jom Heboh | Danga Bay , Johor |
13 March 2011 | 5:51 PM | 0 comments

12 hari bulan 3 bersamaan hari Sabtu yang lepas …

Aku dengan kengkawan pegi laa jenjalan . abis masing masing bosan dudok uma kan .
Kami pon cadang la nak kuar , jom jom jom jom , jom heboh heboh ! hahaha ^^

Area kul 10 pagi cam gitu kod , kami gerak laa Danga .
Sampai sampai jek , perot masing masing daa berbunyi , so , pegi la sarap .
Disebabkan aku murah hati time uh , aku belanje laa merekaa , haha .
*murah hati laa sangat kan =.=’
Then , beli itu beli ini . snap sane snap sini .
Aku pon cadangkan gerak CS . actually , aku nak jumpe someone kt sane , hee :D

Area kul 1 lebih , gerak gi CS , jenjalan jap .
Satu jam lepas tuh , AKHIRNYE , dapat gark aku jumpe “dia” tuh , hee .
Bertahun lamenye aku menunggu  , baru hari tuh dapat meet , suke sukee ^^,

Jenjalan lagi jap , member member aku pegi jalan kemane ntahh , aku dengan “dia” .
After that , “dia” nak gerak pegi Persada kan , so , tak dapat lepak lame .
Takpew laa , next time , kite hangout same same keyy ? ^^,
Thanks sebab sudi singgah CS jap semate mate nak jumpee akuu , kih3 !
Bytheway , jangan lupe taw pakai my present tuhh , hee :D

So , “dia” nak gerak , aku pon pegi laa Food Court , member member aku kat sanee .
Lapa sangat mereka tuhh , haha . kesian , tak dew orang nak belanje aku kew ?
Tadi aku daa belanje kalian kan ? sob sobb :(
Takpew laa , aku tak lapa pown , hahaha .
*saje jekk :D

Aku tengok jam , area kul 3 lebih , hari pon nak gelap jek aku tengok , kami pon gerak balekk .
Ontheway tuh , tetibe aku teringat my capital B :

Cyunk ! kite tak pernah hangout same same kan ?
Bilee erk nak jalan jalan dengan kau ? kau tak adee ajak pon ! =.=’
Takpeww laaa , aku tak kesaa .

Tetibe , bolee pulak hujan , haisshh ! naseb baek hujan kejap jek , kalau tak !
Macam mane laa aku nak balekk time tuh , heee .
So , bile daa sampai terminal Kulai tuh , terase nak gi Hyper pulakk laa .
Hahaha , tak puas kod berjalan kami ni , hee ^^,

Jalan jalan jalan , hambek ! jam menunjukkan pukul 6 lebih kod .
Bile nak balek ni ? hey Fadhlina , Fadhlina . jalan tak ingat dunia , heee .
Daa nak dekat senja baru nak balekk uma . ape punye anak dare laaa =.=’

For capital B’s mother :
Makcik , oh makcik , jangan reject sayee taw .
Sayee nak anak makcik tuh , heheee :D
Sayee cyunk diaa , hahaha ^^,

Okee ! melewehh sudaaa =.=’
Sampai rumah , telingee aku daa bernanah ! kene bebel , aiyooo =.=’
Salahh aku gark ! sape soh balek lambat lagii .
Hahaha , sori mummy ! lepas ni tak buadd lagi .
*bolee percaye kew Fadhlina ? hahahaha ^^,

p/s : "dia" itu adelah kakak angkat aku , ataw pon bole dikenali sebagai kakak ipar . bukan nyew laki laen taw . harap maklum :')

~THE END~



Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google