Fadhlina's Own (:
happy happy day with them ♥
01 March 2011 | 7:46 PM | 0 comments
27 hari bulan 2 bersamaan hari Ahad yang lepas ….

Kami habiskan cuti hari Ahad dengan pergi mandi-mande di Hutan Bandar di JB .
releasee kodd tension aku bilee daa menyelamm kt sanee , rase cm tak puass laa . haha .
actually , aku pergi dengan family iqa darla ni , mereke mempelawe aku untok join diorgg *ayat tk bolee blaa =.=’
then , ape lagi , alang alang aku daa lame tk gi mandi kt sane , aku pujok laa parents aku , kate nak join mereke gi Hutan Bandar .
bile parents aku daa bagi green light , ape lagi , melonjak riang , tahuu ! hahaha ^^

so , kami bertolak dari rumah pukul 7sengah pagi kodd *awal gilee bolee =.=’
after smpai jek , tak sah laa klau ade sesi ‘snap photoshoot’ kan kan kan ?? hahaha ^^ 

next , aku ni yang rasee tak sabar sabar nak mandi *mcm tak pernah mandi jek kan ? hahaha ^^
one two three boom !! hahaha . terjun laa kau kat dalam air sanee , haha .
bestt gilakk wa cakap sama lu ! hahaha .

mandi punye mandi punye mandi plus plus bergelakk ketawee , ber-riang ria , aku dgn iqa pown gi laa memcekik sanee . lorm breakfast lgi , hangpa tahu ! =.=’
lapa selapa lapa nyee , heee .

area kul 11lebih cam tuh , kami pon gi laa salin pakaian sume , bergerak kew Zoo Johor pulakk . jumpee ‘sedare’ kat sanee , hahha ^^
comell bolee ‘sedare sedare’ kt sane sumee .
ade muke mcm binatang ! hahaha *mmg binatang pon :P
harap maklum , bukan ‘sedare’ aku yeww , ‘sedare’ bagi binatang binatang yang lain , hee :D

macam macam berlaku , tak henti ketawee , lagi lagi ade anak kecil *adik sedare iqa .
punyee laa riuh time tuh , kene kejar berok kodd , haha , lawak lawakk :P
btw , bnyak laa bnde brlakuu , aku just set kat memory otak aku ni jekk , set inside my mind , eceehh ! haha :D

then , area kul 2lebih or 3 cam tuh , kami bertolakk untukk pulangg ke rumah masing masingg *ayat karangann siaa =.=’
tengss to iqa darla’s family sebabb sudii ajak aku joinn kaliann , seronok nyeww ! hahaha ^^


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google