Fadhlina's Own (:
busted -,-
19 March 2011 | 3:00 AM | 2 comments
kau ape pahal harhh ??
aku buadd baek dengan kau , ini kau balas kat aku ??
baguss norh perangai kau ??
hahahaha , agak agak laa makcikk/pakcikk oii !! 
aku ingat ayat kau dulu " kenape kau tak bole tengok aku happy harhh ?? "
hahahaha , so , sekarang ni , kau bolee kew tengok aku happy ??
aku baru tengah happy happy sikit , kau daa kacau !
kau nak ape yang aku nak !! kau ambek MILIK aku !!
kau dengan dia memang same , hahaha . 
aku daa penat laa nak fikir , just go on laa babehh !! hahaha .
tawar hatii sudaaa ~~



Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google