Fadhlina's Own (:
resah , gelisah =.=
10 February 2011 | 11:28 PM | 0 comments
pada malam yg sunyii , gelap gelitaa , aku keseorangan disini ..
malam jumaat yg agak mengerikan , sehingga menaikkan bulu roma ku ini ..
seperti ade ________________ (makhluk halus)
huh ! jangan pandang belakang ! jangan lihat diluar tingkap !
!@#$%^&*+

teeetttt !! hahaha . apee daa , da mcm crite hantuu , haha .
actually , aku takot gark skunk ni , sorg2 jek kt ruang tamu ni , heee .
gelap lark tuh , tk bkak lmpuu , tk dew org nk teman kn keww ?
hahaha , sokeysokey . akuu berani ! cehhh ! berani laa sgt ! haha ^.^

resah , gelisahh ??? asal aku post title cm tuh erkk ?
kalian taww ? aku lgi tk thuu ! haha .

sebenarnyee , aku terfikirkan , tahun ni , aku rase mcm tak dew ONG laaa !
byk gilee problems tahun ni ! grr ! =.=
about friendship , relationship , study . huh ! stresss youu !
haha !

bukannye ape kan , tahun ni aku study subject baru , budak science laa katekan !
cett ! *ayat mcm bongkak gilee dpt msok kelas science !
tk dew laa , bongkak ape nyeww ! aku brsyukur , eventhough result PMR aku tk brape memuaskan .
tpi , alhamdulillah laa , brsyukur , kepadaa Allah , haha ^^,

okee !! Biology , Physics , Chemistry , Add Mathe !!
aduhaii ! please teacher ! sayee tak paham ape yg cikgu ajaa .
tak masokk otak laa cikgu ! what I must supposed to do , harhh ??!!

haha ! bolee jadi gilee aku taw tak , fikir pasal bende nii .
tapi takpeww laa , naseb baek member member yg laen bdak science gark , bolee kod aku study group nan merekee .
bolee kan kawan kawan ?? hahaha :P

btw , thankss ! ^^,

Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google