Fadhlina's Own (:
MOTHER - IN - LAW :)
14 February 2011 | 7:47 PM | 0 comments
haha , post title , mcm tk sabar jek nak jadi menantu orgg ?? haha .
kakak aku pown belom jadi menantu org lagi , ni kan pulakk , kau Fadhlina ??? haha .
calon pon tak ade lagi , nk jadi bini org , aduhh ! ape jadah laa , haha :P

oke ! actually , macam ni . pada pukul 7 ptg , senja senja cm gini , aku baru jek balekk dari lepak dgn kengkawan .
ishh ! sampai ke senja . ape punye anak dare laa ! haha .

tetibee , aku terdengar bunyi handfhone aku berbunyi , orang call laa tuh ! heee
terpampang nama cyunk aku , haha . oppss , bukan cyunk . scandel , cehh ! haha .
capital B aku laa yg call . so , aku pon angkat laa .

aku angkat jek call tuh , suare pempuann ! oh goshh !
" sape ni ?? macam aku kenal suare ni !! "

Lina : Assalamu'alaikum .
Mak Bob : Wa'alaikumussalam . Ni sape ni ??
L : Sayee Fadhlina , cik . Hee (sengih)
M B: Oh , Fadhlina ....
L : (tergagap gagap) Makcik sehadd ?? :)
M B : Cik sehadd jek nii ....
L : Ohh , heee . Makcik buadd ape tuhh cik ?? :)
M B : Cik tgh basuhh baju ni .. Bob kate ade org nak cakap dengan makcik , tuh yang cik angkat ni .
L : Oh , yekeww . Haha . Bob saje jee suroh sayee cakap dengan makcik nii , heee :D
M B : Oh , heee . Tuh laa , bob ni menggatal sangat suroh cik angkat , heee .
L : Tuh laa pasal cikk , haha . Bob tuh memangg , haha . Tak pew laa makcik , maaf yew sebab ganggu makcik nii .
M B : Hee , tak dew laa . Ape laa bob nii , hee .
L : Haha . key laa cik , assalamu'alaikum :)
M B : Oke oke , wa'alaikumussalam :)

(talian diputuskan)

hahaha , sengall kau capital B ! siap kalau aku jumpee kau ! hahaha .
nak suroh aku cakap dengan mak kau pon , bagi laa time show sikit .
ni tak , mak kau tengah busy , kau paksee suroh cakap dengan aku , apeww laaa ! haha ^^,

purhh ! first time kodd cakap dengan mak diaa , haha .
naseb baek mak dia daa kenal aku sebelom ni , tak dew laa banyak tanyee sangat , kan makcik ? haha :)
sayanggggg makcikk !!! hahahaha ^^,
( angau aku daa datang , hahaha )

capital B ! aku nak tanyee , ape function kau nak sangat aku cakap dengan mak kau ?? haha .
ade ade jek laa kau ni ! aiyooo <3
haha . naseb baekk laa , mak kau tuhh sportingg , hee .
aku daa cakap dengan dia , so , lepas ni , jumpe dia pulakk laa , oke takk ??
hahaha *poyo laa kau Lina !! kih3 :D

capital B & mother - in - law :
sayee ingat kaliann sampai bile bilee ^^,


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google