Fadhlina's Own (:
maaf kan daku :'(
22 February 2011 | 6:12 PM | 0 comments
wahai reader reader sekaliann , maafkan akuu sebab kaliann tidak dapatt mmbukakk blogg aku ini .
adee sedikit masalahh peribadii yang berhubung kait dengan blogg ini , harap maklum .
walaupun kaliann tidak dapat membacee entry entry aku ni , aku tetapp akan post sumting kedalam inii blog .

hari demi hari , masalah demi masalah timbul .
yee , aku tahu , aku seorangg yang jahat , selfish , hipokrit ( mengaku ni )
tapii , aku tetapp jujur dengan apee yang selaluu aku katekan .

" i mean what i said "

okee ! capitall B , hmmm :'(
whatss wrongg with youu ??
youu know , that i miss youu , harhh ??!!

yee , aku tahu , kau sayangg kan dia , kann ?
okee , aku tak kan marahh , and akuu memang tak dew hak nak marahh .
takpew laa , aku akan undur diri demi korangg .
aku bahagia if korang berduaa bahagiaa .
aku pon tahu , dia sayangg kan kau gark :’)

so , aku mintakk maaf atas segalaa salah silap aku , okee ?
be happy with her , and make her smile everydayy .
i can't be with youu anymoree , eventhough youu are still hold my heartt :’)
andd i will alwayss keep youu insidee my mind ^.^
thank youu <3 :’)


Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google