Fadhlina's Own (:
Dear Diaries 2
06 February 2011 | 1:39 PM | 0 comments

4/2/2011 | Jumaat

again again and again :')
Chinese New Year tahun ni , aku rase mcm best laa , hee .
dpt gi uma atok , kmpul nan family ramai ramai (walaupon tk rmai sgt) hee .
dpt mkn besar lagii , haha . tk dew laa bsar mane , mkn kt warong jek , kih3 :D

tpi kan , warong tuh mmg terkenall gile kodd . satay dia , purhh ! mantap ! hahaha .
this time , my mum yg belanjee sumee , aww ! tengss mummy ^^,

semenjak dua menjak tiga menjak abg aku gi blek dr PLKN tuh , bukan maen happy lgi mak aku .
biasee laa kn , anak bujang dia sorg tuh brjauhan , bile dpt blekk , msti rndu thap gaban :P

oke ! mlm itu , kami sekeluarge g laa cri tmpt mkn , lapa sgt masing masing , bru blek dr uma atok .
bilee daa smpai kedaii tuh , order laa itu ini .
tk smpat 7mnit , satay daa terhidang atas mejaa , hee , *yek jek aku ni :D

(setelah beberape cocok kami telan , hee)

tunggu punye tunggu , bru laa smpai makanan makanan kami yg telah di-order tdi , hee .
menu aku pade malam itu , nasi goreng cine + air nescafe O .

(*cehh ! mcm dlm ctew Jalan-jalan Cari Makan pulakk daa , haha )

so , dipersilekan lihat gambar gambar kami yg tk brape nk hot tuhh , haha ^^,

(my dad , lorm sedie kod , hee)

(my mum , payong kami sumee , hee)

(my sis , model mi hun sup dia tuh , hee . *eh , mi hun sup kew ? lupe daa)

(my bro , snyuman dia , purh ! haha)

(myself , haha , burukk gilee muke aku =.=")

"bila perut sudah kenyang , mata pun sudah layu"
so , kami pon brgerak balek ruma , dan dan , teros tidoww , hee :D
ngantokk gilee dhoo !

btw , tengss again mum ! ^^,



heee , that's all for today , sekian :')

Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google