Fadhlina's Own (:
my beloved friends ^^,
22 January 2011 | 10:44 PM | 0 comments
hello readerss :) ari ni , terase nak update pasal kengkawan .
bukan kengkawan ! tapi SAHABAT ^^
mereka sangat istimewa , bukan org istimewa yew :)
but mereka sangat penting dlm hidup aku :)


kami berempat ! peww ! sgt akrab sjak dari form 2 ..
klau ade pape probs , msti aku bgthu diorg . diorg laa tmpat aku luahkn prasaan ,
ktike aku senang dn susah . cett ! *ayat skema =="

oke ! nk dijadikn crite , diorg ni mmg gempak ! sekepale dgn aku !
mulot masingmasing mmg tak kn ade fullstop ! HAHA .
klau korg2 dgr kteorg brcrite , purh ! aku rase dr pagi smpai ptg , tk kn brhenti brstory plus ktwe terbahakbahak ! :D
biase laa tuh , minahkepoh kod kteorg ni ^^,
tapi tak hott mcm korg laa ! HAHA !
tanpe diorg , sape laa aku ! HAHA ! *poyo laa kau :P


harh ! ni lagi satu geng aku .. geng laa sgt , HAHA !
kami mmg rapat , dr form 2 jgak , but mreka ni lebih sopan kodd kwn nan diorg .
sopan ?? mcm tk kne jek prktaan tuh ,, hee :D
diorg bkn laa nk ckp sopan , tpi , klau nk dibandingkn dgn geng yg atas tdi , yg ni lgi diam skit laa ..
mulut mmg tk kecoh , tpi best kwn nan diorg ni !
yg pnting , mreka ni mmg pandaipandai .
sorg pakar BI , sorg lgi pakar BM , sorg lgi pakar ape erk ? math gark kod (same nan aku) HAHA :)
so , mreka laa teman aku , insyaAllah smpai akhir hayat . cehh ! HAHA :P


one more person , my lalink <3 :)
fai ! even kite tk rpat kat skolaa , but aku still anggap kau sahabat aku dunie akhirat ,, aww ! ^^,
kau pndgr setie aku , slalu tlg aku if aku ade probs nan DIA :)
kite slalu share story n share probs kan kan ?
so , aku harap , friendship kite tk kn trputos ditgh jln .
*mcm couple plakk kn ? HAHA :P
taww taww ! ingat tuh ! :)


buda ni lagi sorg , aiyoo ! pusing kpale wa melayan ini budaa ,, HAHA !
act , iqa ni aku bru jek kenal nan dia , ade laa dlm 3,4 mnggu ..
purh ! layan dia , mcm daa 3,4 taon aku kenal dia , taw !
daa skepale nan aku andthecrew , hee :D
best laa kod member nan dia , tpi , purh ! aku daa laa mulot kepoh , tambahtambah plak mmbe dgn dia .
mmg akan riuh satu skola tu dibuad nyew , HAHA !
btw , storystory dgn kau , mmg release tension aku babe ! ^^,

conclusion is : aku sayang kau laa my kengkawan yg shengall ! ^^,
jgn lupekn diri aku ni , klau korg gi jauh dr aku , taw taw ! :)

Older Post | Newer Post
I love to walk in rain, because no one knows that I was crying :')

Since you first time enter this website , I really really appreciate . Hope you all enjoy and like :) eventhough I know my story that's was not so good and my language was so bad -.-
Bytheway , you have come to Fadhlina's home and thak you so much :) nice to know you all , see you soon !


Click Here :')

About Me
V.I.P
Diaries
Entries

Talking Talking :')



Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Fadhlina NR
Background by : Google